Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Maajoukkueet

Huuhkajat hakee revanssia Tanskasta EM-karsinnoissa – Tähän Suomi ei saa Kanervan mukaan sortua

Markku Kanerva
AOP

Huuhkajilla on edessä sunnuntai-iltana kova haaste, kun Markku Kanervan luotsaama joukkue hakee revanssia Tanskasta äärimmäisen tärkeässä EM-karsintaottelussa.

Helsingin olympiastadionilla on jaossa EM-kisapaikan kannalta kolme todella arvokasta pistettä, jotka niin Huuhkajat kuin Tanskakin kipeästi haluaa. Suomelle voitto antaisi jo viiden pisteen etumatkan H-lohkon kärjessä ennakkosuosikki Tanskan edellä. Tappiolla Tanska puolestaan nousisi lohkokärkeen ja Sloveniakin voisi ohittaa Suomen.

Takana Huuhkajilla on arvokas vierasvoitto Kazakstanista torstailta ja rankka paluumatka Suomeen. Joukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kuitenkin uskoo, että joukkue on palautunut Tanska-otteluun hyvin.

– Sekä ottelu Kazakstanissa että paluu Suomeen olivat rankkoja. Näyttää kuitenkin siltä, että olemme palautuneet melko hyvin ja, että pelaajat ovat valmiita huomiseen, Kanerva kommentoi Palloliiton sivuilla.

EM-karsintojen avausottelussa Tanska löylytti Huuhkajia Parkenilla 3-1. Kanerva vakuuttaa kuitenkin, että tuon ottelun virheistä on opittu ja tänään joukkue kohtaa Tanskan valmiimpana.

– Emme saa päästää niin montaa maalia. Se oli meille vaikea peli aloittaa karsinnat Parkenilla. Olimme kuitenkin tärkeässä pisteessä kiinni aina 82. minuutille asti. Meidän täytyy nyt puolustaa paremmin ja pitää maalimme puhtaana. Avainasia on löytää tapoja Tanskan satuttamiseen. Perusasioiden, kuten syöttöjen ja kaksinkamppailujen, täytyy onnistua, Kanerva totesi.

Suomi on voittanut Tanska-tappion jälkeen kaikki neljä otteluaan ja pitänyt niissä maalinsa puhtaana.

– Jos meillä on pelissä enemmän maalintekomahdollisuuksia ja hallitsemme peliä, tasapeli on pettymys. Sanotaan kuitenkin nyt niin, että en olisi kovin pettynyt tasatulokseen, Kanerva totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet