Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajien karsintalohkossa todella kutkuttava tilanne – Näin Markku Kanerva näkee mahdollisuudet kisapaikkaan

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva
AOP

Tilanne Huuhkajien karsintalohkossa mutkistuu entisestään. Markku Kanervan Huuhkajien iso tavoite EM-lopputurnauspaikasta on kuitenkin edelleen hyvin omissa käsissä.

Huuhkajien EM-karsintalohko on äärimmäisen tiukka. Vielä ennen sunnuntaina Tanska-ottelua Suomi oli loistavissa asetelmissa lohkokärjessä, mutta valahti nyt harmillisen tappion myötä kolmanneksi.

– Kiharaiseksi menee, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva myönsi sunnuntain ottelun jälkeen.

Suomi ja Kazakstan ovat molemmat 12 pisteessä sijoilla kolme ja neljä. Slovenia nousi eilisen San Marino -voiton myötä lohkokärkeen 13 pisteellä. Tanska on toisena niin ikää 13 pisteellä.

Lohkosta on jaossa kaksi paikkaa ensi kesän EM-turnaukseen, joten peli käy vielä todella mielenkiintoiseksi kun neljä peliä on vielä jäljellä. Huuhkajien mahdollisuudet ovat vielä ihan kelvolliset ja päävalmentaja Kanerva korostaakin kaiken olevan vielä täysin omissa käsissä.

– Kaikki on niin sanotusti vielä omissa jaloissamme. Neljä peliä on vielä jäljellä ja paljon pisteitä jaossa. Minulla on luottamus joukkueeseen, että saavutamme tavoitteemme, Kanerva vakuutti.

Tähän asti karsinnat ovat Kanervan mukaan sujuneet ihan odotetusti, eikä mies siksi liikaa huolestu pistemenetyksistä Tanskalle.

– Etukäteen voittajasuosikilta Tanskalta ei pisteitä onnistuttu raapimaan, vaikka kaukana ei kyllä oltu. Kazakstan nappasi kolme bonuspistettä Tanskalta ja Slovenia nappasi Tanskalta tasurin.

Selvää on, että lokakuun ottelut ovat Suomelle todella tärkeitä. Huuhkajat matkaa äärimmäisen tärkeään otteluun Slovenian vieraaksi lokakuun alkupuolella ja isännöi Kazakstania kotona. EM-karsintaurakka päättyy marraskuussa kotipelillä Pohjois-Irlantia ja vieraskamppailulla San Marinoa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat