Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Huuhkajat päättää lohkovaiheensa ottelulla San Marinoa vastaan: “Pahin virhe, jonka voimme tehdä, on aliarvioida vastustajaa”

Markku Kanerva
AOP

Suomi pelaa EM-karsintojen lohkovaiheen viimeisen ottelun maanantai-iltana San Marinoa vastaan. Markku Kanervan ryhmä pyrkii päättämään vuoden tyylikkäästi ja ottamaan toisen peräkkäisen voittonsa.

Huuhkajat liiteli perjantaina komeaan voittoon, kun Pohjois-Irlanti kaatui Olympiastadionilla näyttävin 4-0 lukemin. Ottelun paremmasta joukkueesta ei jäänyt missään vaiheessa epäselvyyttä ja Suomi pystyi tylsyttämään vastustajan hyökkäyspelaamisen totaalisesti.

– Perjantain pelistä jäi erittäin hyvä fiilis. Toki ensimmäisen jakson alku ei mennyt ihan toivotusti. Meillä kesti jonkun aikaa ennen kuin pääsimme peliin kunnolla mukaan. Kuitenkin kun katsoo kokonaisuutta, täytyy olla todella tyytyväinen, päävalmentaja Markku Kanerva tuumi Palloliiton verkkosivuilla.

Maanantaina Huuhkajilla on edessään lohkon päättävä vierasottelu San Marinoa vastaan. Kanerva muistutti, että otteluun ei kannata lähteä takki auki, vaikka vastaan asettuukin todellinen jalkapallokääpiö.

– Jatkoa ajatellen oli meille henkisesti todella tärkeää saada hyvä voitto. Mutta se ei saa tuudittaa meitä siihen, että San Marino olisi läpihuutojuttu. San Marino on osoittanut viime peleissään, että he pystyvät aiheuttamaan vastustajalle ongelmia ja tekemään maalinteon hankalaksi. Pahin virhe, jonka voimme tehdä, on aliarvioida vastustajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat