Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englanti kaatoi Skotlannin Hampden Parkilla – Southgate puolustaa epäonnensoturiaan: “En ole ikinä nähnyt…”

Harry Maguire
AOP

Skotlanti ja Englanti kohtasivat tiistaina Hampden Parkilla pelatussa ystävyysottelussa. Manchester Unitedin puolustaja, Harry Maguire joutui kotiyleisön silmätikuksi. Gareth Southgate asettui pelin jälkeen pelaajansa tueksi.

Skotlannin ja Englannin välinen kilpailuasetelma kävi hyvin selväksi, vaikka Hampden Parkilla pelattiinkin ’’vain’’ ystävyysottelua.

Raivokkaasti omiaan kannattaneet skottifanit joutuivat lopulta pettymään, sillä Englanti liiteli vakuuttavaan 3-1 voittoon Phil Fodenin, Jude Bellinghamin ja Harry Kanen osumilla.

Toisella puoliajalla kentälle tullut Harry Maguire teki oman maalin, joka jäi skottiyleisön ainoaksi ilonaiheeksi. ManU-pelaaja joutui aina palloon koskiessaan suurten buuausten kohteeksi.

Kolmen Leijonan päävalmentaja, Gareth Southgate puolusti ottelun jälkeen toppariaan.

– En ole ikinä nähnyt kenenkään toisen pelaajan tulleen kohdelluksi samalla tavalla kuin Maguire. Hän on ollut vankkumaton osa toiseksi menestyksekkäintä Englannin joukkuetta vuosikymmeniin.

– Olen puhunut moneen otteeseen vanhempien pelaajien merkityksestä ja hän on yksi heistä. Hän osoittaa uskomatonta sitkeyttä aina pelatessaan ja me olemme täysin hänen takanaan.

– Ymmärrän täysin Skotlannin fanien toiminnan, eikä minulla ole siitä mitään valittamista. On kuitenkin vitsi, miten Maguire on tullut kohdelluksi jo pidemmän aikaa oman maamme sisällä.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet