Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Spurs-hyökkääjän molemmat osumat hylättiin! – Brasilia nousi voittoon vaikeuksien jälkeen

Brasilia juhlii Marquinhosin maalia Perua vastaan.
AOP

Peru ja Brasilia kohtasivat varhain keskiviikkona Limassa pelatussa Etelä-Amerikan MM-karsintaottelussa. Kamppailusta muodostui todella tasaväkinen mittelö, jonka ratkaisu nähtiin vasta viimeisten minuuttien aikana.

Tunnustelevan alun jälkeen Brasilia sai pelistä paremmin otetta ja pallo oli maalissa reilun vartin pelin jälkeen. Vierasjoukkueen juhlinta tyrehtyi kuitenkin nopeasti, sillä Richarlisonin osuma tuomittiin paitsioksi.

Brasilia jatkoi jauhamistaan ja joukkueen syöttömylly näytti tuottavan tulosta puolen tunnin kohdalla. Richarlison oli ensimmäisenä päineen välissä ja puski pallon häkkiin voimalla. Pitkään jatkuneiden VAR-tarkistusten jälkeen tämäkin osuma hylättiin paitsiona, joten Spurs-hyökkääjä joutui pettymään jo toistamiseen.

Pian tämän jälkeen maansa kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi hiljattain noussut Neymar Jr pääsi kokeilemaan hyvältä tontilta. Perun maalivahti, Pedro Gallese joutui venymään parhaaseensa pitääkseen lukemat maalittomina.

Pelin kuva säilyi ennallaan myös toisella nelivitosella. Brasilia oli selkeästi niskan päällä Perun joutuessa vetäytymään syvälle omalle alueelleensa. Kotijoukkueen sitkeä puolustuspelaaminen näytti riittävän pisteeseen, mutta aivan pelin loppuhetkillä Brasilia sai lopulta palkintonsa kovalle yritykselleen.

PSG-puolustaja, Marquinhos nikkasi Neymarin kulmapotkusta arvokkaan maalin, joka riitti kolmeen pisteeseen. Fernando Dinizin valmentama Brasilia on voittanut kaksi ensimmäistä karsintapeliään. Perulla puolestaan on tilillään tasuri ja häviö.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet