Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: Liverpool oli valmis maksamaan 40 miljoonaa puntaa ManU:n jättihankinnasta

Mason Mount
AOP

Liverpool oli tuoreiden raporttien mukaan valmis maksamaan Chelsealle 40 miljoonaa puntaa Mason Mountin pelioikeuksista. Englannin maajoukkuemies päätyi lopulta Manchester Unitedin paitaan.

Liverpool menetti kesän siirtoikkunan aikana rutkasti kokemusta, kun joukkueesta poistui peräti viisi keskikenttäpelaajaa. Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keita, James Milner ja Alex OxladeChamberlain päättivät kaikki vaihtaa maisemaa.

Uusina hankintoina sisään tulivat muun muassa Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai ja Ryan Gravenberch, mutta enemmänkin oli tarjolla. CaughtOffside kertoo Poolin olleen aktiivisesti Mason Mountin kintereillä ja valmiina maksamaan tästä Chelsealle noin 40 miljoonan punnan korvauksen.

Asiasta ei kuitenkaan päästy lopulta yhteisymmärrykseen ja Chelseaa juniori-ikäisestä lähtien edustanut Mount siirtyi Manchester Unitediin. Poolin kannattajat tuskin ovat kuitenkaan kovinkaan pettyneitä, sillä Mac Allisterin ja Szoboszlain hankinnat ovat alkaneet kantaa välittömästi hedelmää.

Mount puolestaan on tuskaillut pelaamisensa kanssa ja vaellellut varjojen mailla Old Traffordilla. Kaiken lisäksi Englannin maajoukkuepelaaja loukkaantui ennen maajoukkuetaukoa. Miehen tarkasta paluuaikataulusta ei ole täyttä varmuutta, mutta kyseessä ei uskota olevan vakava vamma.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga