Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Manchester Cityn tähtihyökkääjä vastaa Southgaten kommentteihin: “Henkilökohtaisesti haluan vain…”

Phil Foden
AOP

Phil Foden on aloittanut kautensa koko Manchester Cityn joukkueen tavoin vakuuttavasti. Englantilaisnuorukaisen omimmasta pelipaikasta ollaan silti käyty runsaasti keskustelua brittilehdistön palstoilla.

Phil Foden, 23, on nuorestaan iästään huolimatta jo viisinkertainen Valioliigan mestari. Viime kaudella myös Mestarien liigan ja FA Cupin voittoa Manchester Cityn paidassa juhlimaan päässyt Foden nähdään yleensä vasempana laitahyökkääjänä.

Mies on ajoittain pelannut kuitenkin myös keskikentän keskustassa ja oikealla laidalla. Kuluvan kauden aikana Foden ollaankin nähty jokaisella näistä kolmesta tontista.

Foden oli tulessa Englannin paidassa maajoukkuetauon aikana pelatussa harjoitusottelussa Skotlantia vastaan tehden pelin avausmaalin. Kolmen Leijonan päävalmentaja, Gareth Southgate kertoi näkevänsä Fodenin ensisijaisesti laitahyökkääjänä.

Pelaaja kertoo Manchester Evening Newsin mukaan asiasta oman näkemyksensä.

– Henkilökohtaisesti haluan vain kehittyä yhdeksi Valioliigan parhaimmista pelaajista.

– Pyrin näyttämään ihmisille osaamistani, pelaan sitten lähempänä keskustaa, kuten Newcastle-ottelussa, tai kauempana laidalla. Tarvitsen otteluita vyölleni saadakseni jälleen rytmistä kiinni. Suurin tavoitteeni on todistaa tasoni.

– On vaikea sanoa, millä pelipaikalla haluaisin pelata. Uskon tuovani hyökkäysuhkaa kummassa tahansa roolissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet