Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n tähtipuolustajalle sorvataan jatkosopimusta – Siirto Valioliigaan jäämässä haaveeksi?

Federico Dimarco
AOP

Federico Dimarcon tilanteella spekuloitiin ahkerasti kesän siirtoikkunan aikana. Italian maajoukkuepuolustaja päätti lopulta jatkaa uraansa Giuseppe Meazzalla. Viimeisten tietojen mukaan Inter haluaa kiinnittää Dimarcon vahvuuteensa pitkällä jatkosopimuksella.

Inter Milanin viime kauden miehistöstä löytyi useampi onnistuja. Federico Dimarco oli yksi heistä pelaten uskomattoman sesongin Nerazzurrin takalinjoilla. Hyökkäysorientoitunut laitapuolustaja oli yksi Mestarien liigan finaalin näkyvimmistä pelaajista, vaikka palkinto jäikin saavuttamatta.

Dimarcoa, jonka nykyinen sopimus umpetuu vuonna 2026, linkitettiin kesän aikana useampaan suuntaan. Muun muassa Manchester United oli erittäin kiinnostunut italialaisen allekirjoituksesta, mutta asia ei edennyt englantilaisten toivomalla tavalla. Inter ei ole aikeissa luopua puolustajastaan myöskään lähitulevaisuudessa.

Seuran toimitusjohtaja, Giuseppe Marottan mukaan jatkosopimusneuvottelut aloitetaan pikaisella aikataululla.

– Dimarco ansaitsee uuden sopimuksen, hän rakastaa seuraa ja aloitamme neuvottelut heti kun mahdollista, Marotta toteaa Fabrizio Romanon mukaan.

Dimarco on aloittanut uuden Serie A-kauden jälleen hyvässä iskussa kuuluen kolmessa Interin pelaamassa ottelussa avauskokoonpanoon. Toistaiseksi laitapakki on kirjauttanut 2 maalisyöttöä. Viime kaudella Dimarco pelasi yhteensä 50 peliä iskien 6 maalia ja 10 syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A