Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Leonardo Bonucci sivaltaa entistä seuraansa: “He nöyryyttivät minua”

Leonardo Bonucci
AOP

Leonardo Bonucci avautuu kokemuksistaan Juventuksessa ja kertoo tulleensa seuran toimihenkilöiden nöyryyttämäksi. Italialainen paljastaa myös, että hänen asemastaan joukkueessa levitettiin runsaasti valheita.

Leonardo Bonuccin kohtalo puhutti kesän aikana runsaasti italialaismediassa. Raamikas keskuspuolustaja joutui aiempien suunnitelmien vastaisesti sivuutetuksi Juventuksen toiminnasta, eikä hänelle nähty enää käyttöä seurassa.

Bonuccin alkuperäinen suunnitelma oli lopettaa peliuransa Vanhan Rouvan paidassa kuluvan kauden jälkeen. Union Berlinin paitaan hiljattain siirtynyt italialaispelaaja kritisoi julkisesti edellisen työnantajansa toimintaa.

– Olen lukenut ja kuullut monia asioita, jotka eivät ole totta, Bonucci kertoi 90minin mukaan.

– Haluaisin aloittaa Juventuksen ja valmentajan mainitsemasta päivämäärästä, jolloin he väittivät tehneensä minut tietoiseksi tilanteesta viime vuoden lokakuussa.

– Tämä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Minulle tarjottiin lokakuussa mahdollisuutta jatkaa Juventuksessa. Itse asiassa toukokuun lopussa olin antanut suostumukseni olla viides tai kuudes vaihtoehto puolustuksessa, vain ollakseni osa joukkuetta.

– Sitten kuulin jotain täysin muuta, kun valmentaja väitti haastattelussa, että minulle tehtiin uudelleen selväksi tämän vuoden helmikuussa, etten kuulu heidän suunnitelmiinsa. En käynyt tuohon aikaan minkäänlaisia keskusteluita jatkostani, mutta aavistin jonkin olleen pielessä.

– (Giovanni) Manna ja (Cristiano) Giuntoli tulivat kotiini heinäkuun 13. päivä. He nöyryyttivät minua kertomalla, että pelkkä läsnäoloni pukuhuoneessa olisi haitaksi Juventuksen kasvulle. Jouduin kuuntelemaan tällaista yli viidensadan Juventuksessa pelaamani ottelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A