Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Debytoiko Liverpoolin jättihankinta lauantaina? – “Sopeutunut tänne hienosti”

Ryan Gravenberch
AOP

Liverpoolin tuore hankinta, Ryan Gravenberch tekee mahdollisesti debyyttinsä joukkueen paidassa lauantaina. Uusi vahvistus on ehtinyt tehdä lyhyessä ajassa suuren vaikutuksen Diogo Jotaan.

Valioliiga palaa jälleen normaalin päiväjärjestykseen maajoukkuetauon jälkeen. Lauantain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Wolverhampton Wanderers ja Liverpool. Vierasjoukkue Liverpool lähtee Molineux’lla pelattavaan otteluun suosikkina, mutta helppoja pisteitä tuskin on jaossa.

Kesällä rajusti uudistunut Pool on aloittanut kautensa vakuuttavasti ja kerännyt 10 pistettä 12 mahdollisesta.

Siirtoikkunan viimeisillä hetkillä joukkueeseen saapunut Ryan Gravenberch on pelaaja, johon kohdistuu Liverpoolissa suuret odotukset. Gravenberch tekee mahdollisesti debyyttinsä lauantaina.

Diogo Jota kertoo olevansa vakuuttunut nuoren hollantilaisen otteista harjoituskentällä.

– Gravenberch on sopeutunut tänne hienosti. Tietenkin hänellä on täällä kaksi hyvää ystävää, hollantilaiset pelaajamme (Cody Gakpo ja Virgil van Dijk). He voivat auttaa toinen toistaan.

– En ole ollut täysipainoisesti mukana, mutta parin harjoituskerran perusteella voin todeta, että hän (Gravenberch) tuo joukkueeseemme runsaasti laatua. Uskon, että hän pystyy omalta osaltaan auttamaan meitä ottamaan askeleen eteenpäin.

Jota kommentoi myös Liverpoolin alkukautta.

– Kaikki ei ole sujunut täydellisesti, sillä emme ole voittaneet kaikkia pelejämme. Voimme kuitenkin olla tyytyväisiä kokonaisuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga