Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Erik ten Hag hiljenee tähtipelaajan tilanteesta: “Mielestäni kaikki on jo sanottu”

Erik ten Hag
AOP

Manchester Unitedia on ravistellut tällä kaudella useat kentän ulkopuoliset ongelmat. Joukkueen päävalmentaja, Erik ten Hag peräänkuuluttaa ryhmän sisäisen kurin tärkeyttä.

Manchester United on ollut enemmän tai vähemmän syöksykierteessä legendaarisen Sir Alex Fergusonin eläköitymisen jälkeen. Valmentajaa on vaihdettu Old Traffordilla tiuhaan, mutta vasta Erik ten Hagin saapuminen vaikuttaa tuoneen Red Devilsin miehistöön vaadittavaa ryhtiä.

Helpolla hollantilaismanageri ei ole päässyt, sillä ongelmia on riittänyt pelillisten asioiden lisäksi myös pelaajien yksityiselämässä. Mason Greenwoodille näytettiin jo ovea, mutta tämän lisäksi myös Jadon Sancho ja Antony ovat saaneet negatiivista julkisuutta.

Ten Hag ei halunnut enää palata Sanchoa koskeviin kyselyihin, mutta otti kantaa ryhmän dynamiikkaan.

– Mielestäni kaikki on jo sanottu hänen (Sancho) tilanteestaan. Meillä on kasassa vahva ryhmä, joka on erittäin tärkeää, sillä kauden aikana tapahtuu kaikenlaista. Saatamme menettää joitain pelaajia loukkaantumisten tai muiden syiden takia, jonka takia tarvitsemme vahvan joukkueen.

– Seura palkkasi minut, sillä täällä ei vallinnut oikeanlainen kulttuuri ennen viime kautta. On minun tehtäväni pitää yllä korkeaa vaatimustasoa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga