Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Cityn keskikenttäpelaaja jatkaa Etihadilla: “Hänen päätöksensä oli enemmän kuin tervetullut”

Kalvin Phillips
AOP

Kalvin Phillips torjui lähteiden mukaan mahdollisuuden jättää Manchester City kesän aikana. Valioliigan mestarijoukkueen luotsi, Pep Guardiola arvostaa pelaajan päätöstä jäädä taistelemaan roolistaan Citizensin nimivahvassa ryhmässä.

Kalvin Phillips siirtyi viime vuonna Manchester Cityyn kovin odotuksin, mutta minuutit olivat kiven alla taivaansinisten nutussa. Entinen Leeds-tähti kärsi vakavan loukkaantumisen, muttei pystynyt vakuuttamaan Pep Guardiolaa kyvyistään myöskään terveenä ollessaan.

Phillipsin kintereillä oli kesän aikana useampi seura, mutta hän päätti hylätä tarjoukset ja jatkaa taistelua peliajasta Etihadilla.

Guardiola seurasi tarkalla silmällä Phillipsin otteita viikolla pelatussa Englannin ja Skotlannin välisessä maaottelussa. Katalaani oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Ensinnäkin minun on sanottava, että olen erittäin iloinen siitä, miten hän pelasi. Hän on esimerkillinen persoona ja rakastan työskennellä hänenlaistensa pelaajien kanssa. On totta, ettei hän ole saanut runsaasti minuutteja aiemmin, enkä tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

– On kuitenkin erittäin tärkeää kaikkien kannalta, että hän pystyi esiintymään tällä tasolla. Keskustelimme aiemmin lainasiirron mahdollisuudesta, mutta hän halusi jatkaa joukkueessa. Hänen päätöksensä oli enemmän kuin tervetullut meidän kannaltamme.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga