Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Läpimurtokauden pelannut maalitykki vuoden mittaiseen jatkosopimukseen! – Newcastlelle loistavia uutisia!

Callum Wilson
AOP

Newcastle United ja Callum Wilson ovat päässeet yhteisymmärrykseen vuoteen 2025 asti ulottuvasta jatkosopimuksesta. Englantilaishyökkääjän edellinen kontrahti oli päättymässä ensi kesänä.

Callum Wilson siirtyi Newcastlen paitaan vuonna 2020 Bournemouthista. Keskushyökkääjä on toistaiseksi pukenut Magpiesin pelipaidan ylleen 79 valioliigaottelussa, joiden aikana verkko on heilunut kunnioitettavat 40 kertaa.

Wilson oli viime kaudella yksi Newcastlen tärkeimmistä pelaajista tehden 18 maalia joukkueen yltäessä liigan neljänneksi. Englannin maajoukkuepelaajan edellinen kontrahti oli päättymässä kuluvan kauden jälkeen, mutta mies on nyt allekirjoittanut vuoteen 2025 asti kestävän jatkopahvin.

– Olen tuntenut itseni tervetulleeksi tänne heti ensimmäisestä päivästä lähtien, Wilson kertoi BBC:n mukaan.

– Seura on matkalla oikeaan suuntaan, joten on mahtavaa saada olla osana tätä kaikkea myös jatkossa. Meillä riittää paljon tavoitteita ja pelaajan näkökulmasta ajateltuna on upeaa kuulua tällaiseen ympäristöön. Olen todella tyytyväinen voidessani viettää täällä myös seuraavat vuodet.

Wilsonia myös Bournemouthissa aikoinaan luotsannut Eddie Howe oli niin ikään hyvillä mielin osapuolten päästyä yhteisymmärrykseen.

– Olemme todella tyytyväisiä, sillä Callum on ollut merkittävä osa menestystämme. Hän on hieno persoona ja mahtava jalkapalloilija. Hänellä riittää maalinälkää, joka on yksi hyökkääjän tärkeimmistä ominaisuuksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga