Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:ssa huima paikallisottelu! – Kumpi vie Milanon herruuden?

Inter - AC Milan
AOP

Lauantaina pelataan yksi eurooppalaisen jalkapallon suurimmista otteluista, kun Inter ja AC Milan kohtaavat. Klo 17:00 starttaavaan otteluun lähdetään mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa erittäin vakuuttavasti.

Serie A:ssa nähdään launtaina todellinen herkkupala, kun sarjan kärjessä porskuttavat Inter ja AC Milan iskevät yhteen. Inter aloitti kautensa 2-0 voitolla Monzasta, jonka jälkeen täysi pistepotti on irronnut myös Cagliaria ja Fiorentinaa vastaan.

Varsinkin edellisellä kierroksella nähty 4-0 voitto Violasta antoi hyvän näytteen sinimustien tämänhetkisestä iskukyvystä. Maalipörssin kärkinimi, Lautaro Martinez osui pelissä kahdesti ja kasvatti kauden kokonaissaldonsa viiteen osumaan. Kertaalleen osunut Marcus Thuram on niin ikään näyttänyt pirteältä, eikä Nerazzurrilla vaikuta olevan ikävä Romelu Lukakua.

Milan on puolestaan ottanut voitot Bolognaa, Torinoa ja AS Romaa vastaan. Olivier Giroud on ollut huippuiskussa tehtyään kolmeen peliin neljä maalia. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen ei ole kuitenkaan ollut Interin tasolla, jonka myötä pelin ennakkosuosikin asema on Simone Inzaghin miehistön harteilla.

Paikallispelit ovat kuitenkin aina oma maailmansa, joten Derby della Madonninasta on jälleen lupa odottaa huikaisevaa näytöstä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A