Serie A

Serie A:ssa viiden maalin trilleri! – Fiorentinalle tärkeät pisteet

Fiorentina - Atalanta

Italian Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina melkoista ilotulitusta, kun Fiorentina sai vieraakseen Atalantan. Stadio Artemio Franchilla pelattu viiden maalin ottelu päättyi lopulta isäntien 3-2 voittoon.

Fiorentinan ja Atalantan kohtaamisesta ei vauhtia puuttunut. Vierasjoukkue Atalanta sai peliin loistavan startin, kun Teun Koopmeiners vei bergamolaiset johtoon Marten De Roonin esityöstä.

Tämän jälkeen hallinta siirtyi isäntien haltuun ja Giacomo Bonaventura toi Violan tasoihin reilun puolen tunnin jälkeen. Lucas Martinez Quarta teki Fiorentinan ansaitun johtomaalin vielä ennen taukoa.

Pelin kuva muutui kuitenkin jälleen toisella puoliajalla. Atalanta aloitti jälkimmäisen jakson erittäin aktiivisesti ja sai nopeasti palkintonsa. Ademola Lookman taiteili vieraat johtoon 53. minuutilla.

Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä, mutta bergamolaisten vieraspiste jäi lopulta saamatta, kun Cristian Kouame reagoi ensimmäisenä irtopalloon ja viimeisteli loppulukemat lähietäisyydeltä.

Fiorentinalle näin ollen tärkeät pisteet kiihkeän kamppailun jälkeen. Joukkue nousee seitsemään pisteeseen sarjan 7. sijalle.

Atalantalle puolestaan kauden toinen tappio neljään ensimmäiseen peliin. Bergamolaisten alkukausi onkin ollut selkeä pettymys, joten suunta on pelkästään ylöspäin.