Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean superhankinta loukkaantui! – Debyytti siirtyy hamaan tulevaisuuteen: “Olemme erittäin pettyneitä”

Chelsea
Pixabay

Chelsean manageri, Mauricio Pochettino kertoo, että joukkueen superhankinta, Romeo Lavia loukkaantui harjoitusten yhteydessä. Argentiinalaiskoutsi ottaa kantaa pelaajansa tämänhetkiseen tilanteeseen.

Southamptonissa todellisen läpimurtokauden pelanneen Romeo Lavian uudeksi joukkueeksi valikoitui Chelsea, vaikka nuorukaista linkitettiin vahvasti myös Liverpooliin.

Belgialaislupaus odottaa edelleen debyyttiään Bluesin paidassa, sillä häntä ei valittu ensimmäisten kierrosten otteluihin riittävän pelikunnon puuttumisen takia.

Belgian maajoukkue ei myöskään valittu Laviaa ryhmäänsä, jotta tämä voisi keskittyä täysillä harjoittelemiseen seurajoukkueensa kanssa.

Lavian pitkään odotettu debyytti sinipaidassa on kuitenkin siirtymässä jälleen eteenpäin, sillä hän kärsi nilkkavamman, eikä tarkasta paluuaikataulusta ole toistaiseksi varmuutta.

– Olemme erittäin pettyneitä, sillä hän harjoitteli todella hyvin maajoukkuetauon aikana, Chelsean manageri Mauricio Pochettino kommentoi 90minin mukaan.

– Hän nyrjäytti nilkkansa ja nyt odotamme lääkäriltä vastauksia maanantain aikana. Toivomme, ettei kyseessä ole vakava vamma, mutta viime viikolla hän ei pystynyt harjoittelemaan joukkueen kanssa.

– Tämä on hyvin surullista, sillä hän lähestyi hyvää vauhtia täyttä pelikuntoa. Emme osaa tässä vaiheessa sanoa, kuinka pitkään hänen täytyy kuntouttaa itseään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga