Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-veteraani kieltäytyi saudiseurojen lähentelyistä: “Teki sen hyvin selväksi”

Thiago Alcantara
AOP

Liverpoolin keskikenttäpelaaja, Thiago Alcantaran tulevaisuutta Anfieldillä on pidetty epävarmana. Lähteiden mukaan espanjalaisen ensisijainen suunnitelma on koko ajan ollut jatkaa uraansa Merseysidellä.

Thiago Alcantara pelaa sopimuksensa viimeistä kautta Liverpoolissa. Useampi Turkin ja Saudi-Arabien liigojen seuroista oli kiinnostunut tarjoamaan Thiagolle sopimusta, mutta CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan hän ei ollut missään vaiheessa halukas siirtymään muualle.

Entinen Bayern München-tähti ei ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan Poolin sotisovassa loukkaantumisista johtuen.

32-vuotias veteraani on kuulunut terveenä ollessaan Jürgen Kloppin luottopelaajiin, mutta lukemattomat vammat ovat sotkeneet hänen uraansa Britteinsaarilla. Tämä vaikutti myös osittain siihen, että Liverpool teki kesän aikana uusia hankintoja keskikentälleen.

Epävarmasta tilanteesta huolimatta, asiantuntija Fabrizio Romano kertoo, ettei Thiago ole missään vaiheessa halunnut jättää Anfieldiä taakseen.

– Thiago halusi jäädä Liverpooliin ja teki sen hyvin selväksi. Pelaaja keskittyy nyt täysin tähän kauteen. Thiago ja seurajohto päättävät myöhemmin yhdessä, tehdäänkö hänelle uusi sopimus, sillä pelaaja on ensi kesänä vapaa agentti, mutta siitä ei keskustella juuri nyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga