Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton haki arvokkaat pisteet Old Traffordilta: “Emme olleet riittävän kliinisiä”

Christian Eriksen
AOP

Manchester Unitedin alkukauden vaikeudet saivat jälleen jatkoa lauantaina, kun vahvavireinen Brighton haki pisteet Old Traffordilta. ManU:n keskikenttäpelaaja, Christian Eriksen manasi pelin jälkeen joukkueen tehottomuutta maalipaikoissa.

Manchester Unitedin hyvä alku suli kasaan, kun Brighton heräsi horroksestaan ja nappasi Old Traffordilta maukkaan 1-3 vierasvoiton. Danny Welbeck vastasi pelin ensimmäisestä osumasta 20. minuutin kohdalla.

Pascal Gross ja Joao Pedro lisäsivät vieraitten johtoa toisella jaksolla ennen Hannibal Mejbrin kavennusta. Christian Eriksen purki pettymystään pelin jälkeen.

– Mielestäni aloitimme erittäin vahvasti. Olimme aloitteellisia yllätimme vastustajan pelisuunnitelmallamme. Menetimme hieman otettamme (ensimmäisen maalin jälkeen).

– Luulin jo tasoittaneemme (Rasmus Hojlundin hylätty maalilla), mutta emme olleet riittävän kliinisiä, eikä onnikaan ollut puolellamme.

Kavennuksesta vastanneen nuoren Hannibalin pirteä peliesitys oli yksi Unitedin harvoista ilonaiheista. Eriksen kehui 20-vuotiaan tunisialaisen otteita.

– Olen erittäin iloinen hänen puolestaan. Hän on todella hyvä tyyppi, joka tekee kentällä rajusti töitä. Hän ansaitsi maalinsa, ja on hieman epäonnekas, että se syntyi tappiossamme. Jos olisimme voittaneet osuman merkitys olisi ollut suurempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga