Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola ei säästele tuoretta jättihankintaa: “Häneltä puuttuu vaadittavaa tarkkuutta”

Matheus Nunes
AOP

Matheus Nunes saapui Manchester Cityyn siirtoikkunan viime hetkillä. Portugalin maajoukkuepelaaja on joutunut toistaiseksi tyytymään vaihtomiehen rooliin. Citizensin manageri, Pep Guardiolan mukaan Nunesilla riittää vielä runsaasti kehitettävää.

Hieman ennen siirtoikkunan sulkeutumista Etihadille saapunut Matheus Nunes on toistaiseksi jäänyt Manchester Cityn paidassa pienelle vastuulle. Ensimmäisessä pelissään portugalilainen oli käyttämätön vaihtomies ja toisessa ottelussaan hän kellotti 23. minuuttia peliaikaa.

Taivaansinisten päävalmentaja, Pep Guardiola nimeää 90minin mukaan muutaman kehityskohteen Nunesille, mutta kehuu samalla tämän pelillisiä ominaisuuksia.

– Hän pystyy pelaamaan keskikentän pohjalla tai hyökkäävämmä roolissa. Fysiikkansa ansiosta hän kykenee todennäköisesti pelaamaan myös laitapuolustajana jossain vaiheessa. Mielestäni hänen täytyy kehittää  päätöksentekokykyään ja ensimmäistä kosketustaan.

– Häneltä puuttuu vaadittavaa tarkkuutta, jota esimerkiksi Keviniltä (De Bruyne) löytyy. Hän (Nunes) oppii ajan kanssa olemaan tarkempi yksinkertaisissa asioissa.

– Hän pelasi Wolvesissa viimeisen pelinsä laitahyökkääjänä, joten hän pystyy pelaamaan useilla eri pelipaikoilla. Se on todella ainutlaatuinen ominaisuus, jonka lisäksi hän kykenee tekemään paljon ohituksia ottelua kohden. Hän tulee jatkamaan kehitystään harjoitusmetodiemme avulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga