Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal joutui tehdä kaikkensa voiton eteen – Artetalle ensimmäistä kertaa täysi pistepotti Goodison Parkilta

Arsenal
Pixabay

Everton ja Arsenal kohtasivat Goodison Parkilla sunnuntaina pelatussa ottelussa. Tykkimiesten valmentaja, Mikel Arteta, jolla on pitkä historia Evertonin kanssa, pääsi lopulta juhlimaan kolmea pistettä tasaväkisen ottelun jälkeen.

Mollivoittoisesti kautensa aloittanut Everton sai jälleen lunta tupaan, kun Arsenal haki Goodison Parkilta täyden pistepotin. Joukkueiden laatuero oli alusta lähtien selvillä, mutta Toffeesin puolustus pystyi hankaloittamaan merkittävästi Arsenalin murtautumista parhaalle maalintekosektorille.

Leandro Trossardin toisella puoliajalla syntynyt maali riitti vieraille lopulta täyteen pistepottiin, jonka myötä Gunners-luotsi, Mikel Arteta otti valmentajana ensimmäisen voittonsa Evertonin kotikentältä. Espanjalaismanageri edusti peliurallaan pitkään Evertonia, joten voitossa oli erityinen sivumaku.

– Kuusi vuotta ilman voittoa täältä on pitkä aika, joten meidän oli otettava opiksemme, meidän oli oltava parempia. Olen iloinen voitosta, mutta erityisesti tavasta, jolla pelasimme, kuinka hallitsevia olimme. Olimme erittäin keskittyneitä ja ansaitsimme täysin voittaa pelin.

– Mielestäni meillä oli paljon muitakin tilaisuuksia maalintekoon. Kaikki kunnia Evertonille, he puolustivat boksia erittäin hyvin, ja tekivät muutamia isoja blokkeja. On hienoa, että pystyimme löytämään keinot ottelun voittamiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga