Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Roma murskavoittoon Serie A:ssa! – Mourinholta kuitti Interin suuntaan: “He voisivat olla iloisia entisen managerinsa puolesta”

José Mourinho
AOP

José Mourinhon valmentama AS Roma murskasi sunnuntaina pelatussa ottelussa Empolin peräti 7-0. Portugalilaisvalmentaja kommentoi pelin jälkeen maalinteossa onnistuneen Romelu Lukakun tilannetta.

Surkeasti kautensa aloittanut AS Roma antoi kannattajilleen hieman hyvitystä sunnuntaina. Giallorossi otti kauden ensimmäisen voittonsa ja huudatti Stadio Olimpicoa murskaamalla Empolin 7-0 lukemin. Peli oli käytännössä taputeltu jo avausjakson jälkeen Roman siirryttyä 3-0 johtoon.

Ottelun viimeisestä maalista vastasi Romelu Lukaku, jolle osuma oli ensimmäinen Roman paidassa. Joukkueen manageri, José Mourinho sai vastailla pelin jälkeen kohuhyökkääjää koskeviin kysymyksiin.

– Romelu on onnellinen. Hänen täytyy saada tuntea olevansa rakastettu ja haluttu. Hän ymmärsi, että joukkue tarvitsi hänen kaltaistaan pelaajaa. Ihmisten ei tulisi olla vihaisia Interissä. He voisivat olla iloisia entisen managerinsa puolesta, joka tarvitsi Romelua joukkueeseensa, Mourinho tokaisi Daily Mailin mukaan.

– Minulle ei ollut henkilökohtaisesti tärkeää, onnistuuko Lukaku maalinteossa vai ei, mutta kenties se oli sitä hänelle. Hän on aina osoittanut pyrkivänsä olemaan käytettävissä. Se, että hän onnistui maalinteossa kannattajien edessä kruunasi hänen iltansa. Meidän on silti pystyttävä käyttämään häntä paremmin, portugalialinen päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A