Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Chelsea hyytyi maalittomaan tasuriin: “Jälleen kerran kyse oli siitä…”

Mauricio Pochettino
AOP

Chelsean alkukauden vaisut tulokset saivat jatkoa sunnuntaina. Mauricio Pochettinon valmentama tähtisikermä hyytyi maalittomaan tasapeliin Bournemouthin vieraana Vitality Stadiumilla.

Viime kaudella pitkällä korpivaelluksella ollut Chelsea lähti valtavien odotusten saattelemana kuluvalle kaudelle. Homma ei ole kuitenkaan lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla, eikä joukkue ole voittanut toistaiseksi kuin yhden pelin.

Tehottomuus vaivasi jälleen Bluesin otteita sunnuntaina, eikä joukkue pystynyt kaatamaan kotikentällään sitkeästi taistellutta Bournemouthia. Chelsean manageri, Mauricio Pochettino manasi pelin jälkeen hukattuja maalintekopaikkoja.

– Jälleen kerran kyse oli siitä, että meidän olisi pitänyt käyttää tilaisuutemme. Ensimmäisten 20, tai 25 minuutin aikana meidän olisi pitänyt tehdä maali, mutta emme onnistuneet. Peli aukesi tämän jälkeen ja mielestäni osoitimme voitontahtoa lopussa.

– Olimme ajoittain hieman epäorganisoituja, sillä laitapuolustajamme olivat niin ylhäällä, jonka myös Bournemouthille aukesi muutamia vastaiskun paikkoja.

– Meidän täytyy pysyä rauhallisina. Puolustavat pelaajat haluavat luonnollisesti auttaa, koska pystymme luomaan paikkoja, mutta emme onnistu tekemään maaleja. Se voi kuitenkin kostautua, joten meidän on oltava viisaita.

– Olisimme ansainneet voittaa tämän pelin, mutta emme onnistuneet siinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga