Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Lähde: Liverpoolin tähtipelaaja lähellä rahakasta sopimusta

Trent Alexander-Arnold
AOP

Trent Alexander-Arnoldin kerrotaan olevan lähellä jatkosopimusta Liverpoolin kanssa. Real Madridin ja FC Barcelonan tutkassa oleva englantilainen on ollut alkukaudella yksi joukkueensa parhaista pelaajista.

Liverpoolin oma kasvatti, Trent Alexander-Arnold on 90minin saamien tietojen mukaan sitoutumassa Anfieldille pitkäksi aikaa. 24-vuotiaan laitapuolustajan nykyinen kontrahti umpeutuu vuonna 2025 ja häntä ollaan linkitetty viime aikoina muun muassa Real Madridiin ja FC Barcelonaan.

Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että Alexander-Arnoldin ura on jatkumassa Redsin paidassa ja hänen kerrotaan nousevan uuden diilinsä myötä joukkueen parhaiten ansaitsevien pelaajien joukkoon. Anfieldillä ollaan lähteiden mukaan luottavaisia sen suhteen, että Alexander-Arnold rustaa nimensä jatkosopimuspapereihin tämän vuoden aikana.

Alexander-Arnold on kuulunut vuosikausien ajan Jürgen Kloppin avainpelaajien joukkoon. Englannin maajoukkuemies on aloittanut tämänkin kauden vahvasti ja merkkauttanut yhden maalisyötön neljään otteluun.

Alexander-Arnoldilla on merkittävä rooli Liverpoolin pelinrakentelussa, jonka myötä hän operoi laajalla säteellä ympäri kenttää. Samanlaista vastuuta tuskin olisi luvassa Madridissa tai Barcelonassa, joten Anfieldillä jatkaminen on todennäköisesti pelaajan selkeä ykkösvaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga