Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Artetan päätökselle kovaa kritiikkiä! – “Miksi häntä täytyy nöyryyttää tällä tavalla?”

Mikel Arteta
AOP

TV-persoona, Piers Morgan lyttää Arsenal-manageri, Mikel Artetan päätöksen jättää Aaron Ramsdale penkille sunnuntaisessa ottelussa Evertonia vastaan. Torjuntavastuu lankesi Brentfordista saapuneen David Rayan harteille.

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Arsenal joutui tehdä voittonsa eteen täyden päivätyön Goodison Parkilla. Everton antoi todella tiukan vastuksen, mutta Gunners nappasi lopulta voiton Leandro Trossardin osumalla.

Yksi ottelun puhuttavimmista asioista oli Mikel Artetan päätös jättää selkeänä ykkösmaalivahtina parin vuoden ajan toiminut Aaron Ramsdale vaihtopenkille. Kovan kohun saattelemana joukkueeseen saapunut David Raya teki näin ollen debyyttinsä Tykkimiesten paidassa.

Vaikka Arsenal piti tällä kaudella ensimmäistä kertaa maalinsa puhtaana, ei Artetan päätös ollut kaikkien mieleen. Piers Morgan latasi SPORTbiblen mukaan kovaa tekstiä espanjalaismanagerin suuntaan.

– En ymmärrä, mitä Ramsdale on tehnyt tullakseen pudotetuksi avauskokoonpanosta. Ymmärrän päätöksen Kai Havertzin kohdalla (aloitti vaihdossa), mutta Ramsdale on ollut ilmiömäinen. Miksi häntä täytyy nöyryyttää tällä tavalla?

Arteta on joutunut vastailemaan useaan otteeseen kysymyksiin joukkueensa maalivahtitilanteesta. Mies on korostanut haluavansa jokaiselle pelipaikalle vähintään kaksi korkean profiilin vaihtoehtoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga