Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcalle loistavia uutisia! – Superlupaus jatkaa Kataloniassa

Alejandro Balde
AOP

Alejandro Balde on päättänyt jatkaa uraansa FC Barcelonan paidassa. Lahjakkaan laitapuolustajan on määrä rustata nimensä papereihin huomisen päivän aikana.

FC Barcelonaa edustava Alejandro Balde murtautui seuran edustusmiehistöön kaksi vuotta sitten. Nuorukainen nautti viime kaudella suurta vastuuta ollessaan yksi joukkueen avainpelaajista. Barca voitti lopulta Espanjan mestaruuden neljän vuoden tauon jälkeen Balden pelatessa yhteensä 33 La Liga-ottelua.

Nuorukaisen ympärillä riitti pitkin kesää siirtohuhuja, mutta hän halusi jatkaa uraansa Kataloniassa. Balden nykyinen sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen, mutta osapuolet ovat päässeet sopuun jatkosta.

Barca julkaisi asiasta seuraavanlaisen tiedotteen verkkosivuillaan:

– FC Barcelona ja pelaaja Alejandro Balde ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka kestää 30. kesäkuuta 2028 asti. Sopimukseen kuuluu 1 miljardin euron arvoinen ulososto-optio. Nuorisoakatemiastamme lähtöisin olevan pelaajan sopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu torstaina 21. syyskuuta klo 13.15 CEST Ciutat Esportiva Joan Gamperissa.

Barcelona on aloittanut kautensa erittäin vakuuttavasti. Joukkue on mättänyt kahdessa edellisessä ottelussaan 10 maalia, kun sekä Real Betis, että Royal Antwerp kaatuivat 5-0 lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga