Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Liverpool suunnittelee valtavaa kaappausta – Keskiössä PSG:n supertähti

Rodrygo
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan kiinnostunut Real Madridin tähtipelaaja Rodrygosta. Siirto voisi mahdollisesti nähdä päivänvalon ensi kesänä, jos Madrid onnistuu hankkimaan Kylian Mbappen Paris Saint-Germainista.

Liverpool on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Joukkue jäi ensimmäisessä pelissään tasuriin, mutta tämän jälkeen tilille on kirjattu pelkästään voittoja, kun Newcastle, Aston Villa ja Wolves kaatuivat Jürgen Kloppin suojattien käsittelyssä.

Viime kauden pettymyksen vuoksi Liverpool joutuu tyytymään tänä vuonna Eurooppa-liigan otteluihin, jonka myötä pääpaino on varmasti kotimaan pääsarjassa. Liverpool teki kesän aikana muutamia hyviä hankintoja. Dominik Szoboszlai ja Alexis Mac Allister ovat sopeutuneet Merseysidelle mainiosti ja puheet pitkästä totutteluajasta voidaan unohtaa.

Redsin kerrotaan pitävän silmällä osittain jo ensi kesän pelaajamarkkinoita ja Klopp haluaa tuoda hyökkäykseensä lisää syvyyttä.

90minin mukaan joukkue on kiinnostunut Real Madridissa pelaavasta Rodrygosta. Lähteet kertovat, että Madrid olisi valmis kuuntelemaan tarjouksia brassitähdestään, jos Kylian Mbappen pitkään viritelty hankinta PSG:stä onnistuu.

Mbappen kohdalla on mahdotonta sanoa, mitä tuleman pitää, mutta Rodrygon saapuminen Anfieldille olisi Poolilta massiivinen kaappaus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga