Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Carlo Ancelotti lataa: Tämä joukkue on Mestarien liigan suurin ennakkosuosikki

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madridin manageri, Carlo Ancelotti pitää Manchester Cityä Mestarien liigan suurimpana voittajasuosikkina. City pudotti viime kaudella Madridin pudotuspeleissä.

Manchester City oli viime kaudella kirkkaasti Euroopan paras joukkue. Pep Guardiolan ryhmä kohtasi välierissä Real Madridin ja eteni jatkoon lopulta 5-1 yhteislukemin. Ensimmäinen osaottelu oli tasaista vääntöä, joka olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa.

City meni kuitenkin menojaan Etihadilla pelatussa toisessa ottelussa ja otti selkeän 4-0 voiton. Madridin käskyttäjä, Carlo Ancelotti uskoo 90minin mukaan taivaansinisten olevan tälläkin kaudella vahvoilla.

– City on suurin suosikki (UCL:ssä), sillä heillä on käytössään lähestulkoon sama joukkue kuin viime kaudella. Mestarien liigassa tapahtuu kuitenkin aina yllätyksiä.

– Real Madrid on joukkue, joka taistelee aina loppuun asti. Emme pidä itseämme koskaan suosikkina, enkä usko Citynkään tekevän niin. He osoittivat kuitenkin pystyvänsä voittamaan turnauksen.

Madrid kohtaa tänään UCL-avauspelissään ensimmäistä kertaa mukana olevan Union Berlinin. Ancelotti kertoi mielipiteensä tulevasta vastustajasta.

– He ovat uusi joukkue täällä, mutta se, että he ovat mukana, kertoo heidän laadustaan. He ovat hyvin organisoituja ja pelaavat korkealla intensiteetillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga