Mestarien liiga

Katso: Lazion maalivahti onnistui maalinteossa! – Mestarien liigassa hurjaa draamaa

Ivan Provedel onnistui maalinteossa.

Lazion ja Atletico Madridin välisessä ottelussa nähtiin runsain mitoin draamaa. Diego Simeonen valmentama Atletico oli matkalla tärkeään vierasvoittoon, mutta Lazion maalivahti, Ivan Provedel tasoitti lisäajan viime hetkillä.

Lazion ja Atleticon Madridin välisestä Mestarien liigan ottelusta povattiin tasaista vääntöä. Peli lähti tunnustelevissa merkeissä likkeelle kummankin joukkueen kytätessä omia tilaisuuksiaan.

Kuparinen rikkoutui hieman ennen puolen tunnin täyttymistä, kun Pablo Barrios vei Atleticon johtoon Nahuel Molinan esityöstä. Lazio nosti tämän jälkeen prässiään, mutta tauolle siirryttiin espanjalaisten 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika oli niin ikään tasaista vääntöä, jonka aikana molemmilla joukkueilla oli omat hallintajaksonsa. Atletico vastasi aavistuksen vaarallisemmista tekopaikoista, mutta Diego Simeonen miehistön sihti jätti toivomisen varaa.

Pisteet näyttivät matkaavan Atleticon mukaan, mutta kaikki muuttui lisäajan viime hetkillä. Lazio painoi hurjasti päälle ja sai lopulta palkinnon yritykselleen.

Italialaisten maalivahti Ivan Provedel nousi korkeimmalle keskityspallossa ja puski upeasti joukkueensa tasoihin.

Katso video Provedelin maalista alta.

Nämä jäivät lopulta ottelun loppulukemiksi, joten Lazio pystyi raapimaan minimituloksen kotikentällään.