Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Newcastlen kippari ylistää joukkueen suoritusta: “Pelasimme ilman pelkoa”

Kieran Trippier
AOP

AC Milan sai Newcastlen vieraakseen Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella. Englantilaisjoukkue joutui ottelussa todelliseen mankeliin, mutta pystyi lopulta taistelemaan pisteen. Kieran Trippier oli ylpeä joukkueensa suorituksesta.

Newcastle United pystyi taistelemaan pisteen AC Milanin vieraana Mestarien liigan avauskierroksella. Stefano Piolin käskyttämä isäntäjoukkue oli paremmin pelin päällä pystyen luomaan useita laadukkaita maalintekopaikkoja.

Vieraiden maalia vartioinut Nick Pope oli kuitenkin huikealla pelipäällä esittäen useamman maailmanluokan torjunnan. Peli päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin, joten Newcastle avasi pistetilinsä ensimmäisessä UCL-ottelussaan kahteenkymmeneen vuoteen.

Newcastlen kapteeni, Kieran Trippier ylisti Eurosportin mukaan joukkueensa esitystä taiston tauottua.

– Me pelasimme ilman pelkoa, vaikka tiesimme, että tästä tulee vaikeaa. Tämä oli useammalle joukkuetoverilleni uran ensimmäinen Mestarien liigan ottelu, mutta mielestäni kaikki suorituivat hyvin.

– Me pelasimme hienon ottelun, mutta on joitain asioita, joita voimme tehdä paremmin viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. Puolustimme kuitenkin erittäin hyvin ja blokkasimme paljon laukauksia.

– Tämä on arvokas piste, jonka otimme vaikeasta paikasta. Tunnelma stadionilla oli erittän kuuma, mutta se on normaalia. Tämä on Mestarien liigaa ja pelaamme korkeimmalla mahdollisella tasolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga