Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entiseltä ManU-valmentajalta suoraa puhetta: “Jotkut heistä eivät olleet niin hyviä kuin he kuvittelivat olevansa”

Ole Gunnar Solskjær
AOP

Manchester Unitedin entinen päävalmentaja, Ole Gunnar Solskjær kritisoi joidenkin vanhan seuransa pelaajien asennetta. Norjalainen on ole toiminut managerina saatuaan potkut Red Devilsistä vuonna 2021.

Ole Gunnar Solskjærin hyvin alkanut valmennuspesti Manchester Unitedin puikoissa tuli päätökseensä kaksi vuotta sitten. Solskjær vaikutti palauttaneen jälleen ilon ManU:n pelaamiseen, mutta pikkuhiljaa huonot tulokset alkoivat seurata toisiaan. Tämä johti lopulta miehen irtisanomiseen, jonka jälkeen valmennusvastuu lankesi Ralf Ragnickille.

Solskjær paljastaa BBC:n mukaan olleensa erittäin pettynyt joidenkin entisten pelaajiensa asenteiseen.

– Jotkut heistä eivät olleet niin hyviä kuin he kuvittelivat olevansa. En aio nimetä ketään, mutta olin todella pettynyt, kun muutama pelaaja kieltäytyi kapteenin vastuusta.

– Olin myös tyytymätön siihen, että jotkut pelaajat kieltäytyivät harjoittelemasta tai pelaamasta, koska he halusivat pakottaa seuraa myymään heidät.

United ylsi kaudella 2020-2021 Valioliigan toiselle sijalle. Joukkue eteni samalla kaudella Eurooppa-liigan finaaliin, jossa Villarreal osoittautui kuitenkin vahvemmaksi. Seuraavalla kaudella Solskjær erotettiin 12 valioliigaottelun jälkeen.

– Joukkueen sisällä on tärkeää, että kaikki vetävät yhtä köyttä. Kun vaikeuksia ilmaantui, joidenkin pelaajien egot paljastuivat, Solskjær päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga