Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spursille kova vastoinkäyminen! – Kokenut sotaratsu todennäköisesti loppukauden sivussa

Ivan Perisic
AOP

Tottenham Hotspur on saanut surkeita uutisia joukkueen terveystilannetta koskien. Kroatialaisjyrä, Ivan Perisic joutuu todennäköisesti missaamaan koko jäljellä olevan kauden vammansa takia.

Häikäisevän alkukauden pelannut Tottenham Hotspur on kokenut tuntuvan takaiskun Ivan Perisicin, 34, loukkaantumisen muodossa. Perisic kärsi vakavan eturistisidevamman, joka pakottaa hänet pitkäksi aikaa sivuun tositoimista. Spurs tiedotti asiasta verkkosivuillaan seuraavasti:

– Voimme vahvistaa, että Ivan Perisic on kärsinyt monimutkaisen eturistisidevamman (ACL) oikeassa polvessaan. Kokenut Kroatian maajoukkuemies sai vamman kontaktittomassa harjoittelussa ja joutuu leikkaukseen.

– Tämän jälkeen Ivan aloittaa kuntoutuksen lääketieteellisen henkilökuntamme kanssa, ja hänen odotetaan olevan sivussa loppukauden ajan.

Spursin pelaaminen on toiminut Ange Postecogloun alaisuudessa todella mallikkaasti ja pisteitä on kertynyt mukavaan tahtiin. Lontoolaisjoukkue on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta neljä ja napannut yhden tasurin.

Perisic on jäänyt alkukaudella vaihtopelaajan rooliin, mutta ryhmän rotaation kannalta kokeneen sotaratsun puuttuminen on kova vastoinkäyminen. Urallaan kaiken nähnyt Perisic on tullut kentälle useimmiten otteluiden loppuhetkillä turvaamaan joukkueensa johtoasemaa.

Miehen sopimus on päättymässä ensi kesänä, joten vakavan loukkaantumisen myötä koko uran jatko saattaa olla vaarassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga