Mestarien liiga

Allianz Arenalla uskomaton näytös! – Bayern ja ManU järjestivät todelliset maalitalkoot

Bayern kaatoi ManU:n

Allianz Arenalla nähtiin peräti seitsemän maalin ilotulitusta, kun Bayern München ja Manchester United järjestivät todelliset maalitalkoot. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen isäntien 4-3 voittoon.

Jyrkässä syöksyökierteessä viime aikoina ollut Manchester United aloitti ottelun Bayern Müncheniä vastaan ennakkoluulottomasti.

Christian Eriksenille tarjoutui avopaikka lähes välittömästi, mutta tanskalaisen yritys jäi puolittaiseksi ja Bayern-vahti Sven Ulreich pystyi selvittämään tilanteen.

Pelin hallinta pysyi vieraitten hyppysissä reilun parinkymmenen minuutin ajan. Kaikki kuitenkin muuttui, kun United-vahti, Andre Onana imaisi Leroy Sanen keskelle suuntautuneen laukauksen selkänsä taakse.

Bayern sai johtomaalistaan lisää uskoa ja ManU joutui puolustuskannalle. Serge Gnabryn 43. minuutilla syntynyt osuma näytti ratkaisseen ottelun, mutta lisää oli luvassa.

Rasmus Hojlund toi ManU:n maalin päähän heti toisen jakson alkuminuuteilla. Bayern oli tämän jälkeen selkeästi aktiivisempi osapuoli pystyen määrittämään pelin tempon mieleisekseen.

Harry Kane vei isännät jälleen kahden maalin karkumatkalle rangaistuspotkusta. Pelillisesti alakynnessä ollut ManU kavensi 88. minuutilla Casemiron toimesta. Mathys Tel vastasi hetkeä myöhemmin Bayernin neljännestä.

United tuli lopussa vielä maalin päähän toista kertaa onnistuneen Casemiron toimesta, mutta tämän lähemmäksi englantilaiset eivät päässeet. Bayernille lopulta ansaittu kotivoitto hurjan maali-iloittelun jälkeen.