Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Newcastle nappasi tärkeän pisteen San Siron hornankattilasta: “Ilmapiiri oli todella vihamielinen”

Eddie Howe manageri Newcastle United
AOP

Newcastle United joutui hurjaan pyöritykseen AC Milanin vieraana. Eddie Howen suojatit selvisivät kuitenkin kuivin jaloin ensimmäisestä UCL-ottelustaan 20 vuoteen. Brittimanageri uskoo, että joukkue pystyy parantamaan jatkossa.

AC Milan aloitti kotipelinsä Newcastlea vastaan hurjalla sykkeellä. Edellisessä pelissään ruman selkäsaunan Interiltä saanut Milan pystyi tekemään vieraitten olon tukalaksi ja maalin tuoksu leijui ilmassa.

Rossoneri pystyi rakentelemaan useita huippuvaarallisia tekopaikkoja, mutta muun muassa Olivier Giroudin ja Theo Hernadezin ruuti oli märkää.

Milan oli hallitsevampi myös toisella jaksolla, mutta Newcastlen tolppien välissä seisonut Nick Pope pystyi estämään italialaisten maalintekoaikeet.

Eddie Howen valmentaman Newcastlen paras paikka siunaantui loppuhetkillä Sean Longstaffille, mutta Marco Sportiello otti tärkeän torjunnan. Näin ollen F-lohkon ensimmäinen kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Howe myönsi BBC:n mukaan joukkueensa olleen ottavana osapuolena, mutta korosti tärkeän vieraspisteen merkitystä.

– On mahdotonta aliarvioida haastetta, jonka täällä pelaaminen asettaa. Mukana oli paljon tunnetta ja uusia kokemuksia. Meidän oli otettava paljon huomioon.

– Yleisö auttoi Milania suuresti. Ilmapiiri oli todella vihamielinen, johon meidän pelaajiemme täytyi totutella. Pisteen arvo tule todennäköisesti korostumaan tulevaisuudessa. Toivottavasti voimme oppia tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga