Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Galatasaray ja FC Kööpenhamina päätyivät ratkaisemattomaan – Puolalaisvahdille tappouhkauksia

Kamil Grabara
AOP

FC Kööpenhaminan maalivahti, Kamil Grabara on joutunut ikävien uutisten ympäröimäksi. Liverpool-taustainen Grabara arvosteli Turkin mahtiseurojen Fenerbachen ja Galatasarayn faneja vakavin seurauksin. Pelaajan vaimo kirjoitti mieheensä kohdistuneista uhkauksista sosiaalisessa mediassa.

Galatasaray ja FC Kööpenhamina kohtasivat keskiviikkona Mestarien liigan A-lohkon toisessa ottelussa. Tanskalaiset saivat peliin loistavan alun siirryttyään kahden maalin johtoon Mohamed Elyounoussin ja Diogo Goncalvesin toimesta.

Kööpenhamina menetti lopulta etulyöntiasemansa Galatasarayn punnerrettua väkisin tasoihin Sacha Boeyn ja Teten onnistumisten myötä. Itse peliä suuremmalle huomiolle on kuitenkin noussut kentän ulkopuoliset asiat.

Kööpenhaminan maalivahti, Kamil Grabara oli todennut ennen peliä kuulleensa, että Fenerbachen kannattajat ovat parempia kuin Galatasarayn. Tätä ei luonnollisesti katsottu hyvällä Galan fanaattisimpien fanien keskuudessa.

Torstaina Grabaran vaimo jakoi sosiaaliseen mediaan useita kuvankaappauksia viesteistä, joissa uhattiin muun muassa pelaajan ja tämän perheen henkeä. Nainen kommentoi tilannetta BBC:n mukaan seuraavasti:

– Tämä ei ole normaalia. 300 viestiä ja lukemattomia kommentteja. Minulla ei ole sanoja kuvailemaan tätä. Minkälaisessa maailmassa me oikein elämme?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga