Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcan hankinta avautuu siirrostaan: “Jouduin alentamaan palkkaani merkittävästi”

João Félix
AOP

João Félixin siirrolla FC Barcelonaan spekuloitiin ahkerasti kesän siirtoikkunan puitteissa. Portugalilaispelaaja kertoo nyt medialle lopulta totetuneen siirtonsa taustoista.

Kuten hyvin tiedetään, João Félixin ura Atletico Madridissa ei ole sujunut toivotulla tavalla. Viime kauden jälkimmäisen puoliskon Chelseassa viettänyt Félix alkoi etsimään uutta seuraa välittömästi palattuaan Madridiin.

Ottaja löytyi lopulta läheltä, kun mies pääsi lainasopimukseen FC Barcelonan kanssa. Félix myöntää espanjalaisjulkaisu Mundo Deportivon haastattelussa joutuneensa laskemaan korkeita palkkasaataviaan siirron totetumisen eteen.

– Totuus on se, että jouduin alentamaan palkkaani merkittävästi. Tarvitsin kaikesta huolimatta kuitenkin muutosta. Minun täytyi päästä ympäristöön, jossa voin harjoitella täydellä sydämelläni. Kuten olen monesti kertonut, tämä on juuri sellainen paikka.

– Asiat ovat hyvällä mallilla, mutta minun täytyi tehdä vaadittavia muutoksia löytääkseni jälleen ilon pelaamista kohtaan.

Félix otti kantaa myös pysyvän siirron mahdollisuuteen.

– Kaikki riippuu siitä, miten tämä kausi päättyy. Seurat hoitavat mahdolliset neuvottelut keskenään ja Atletilla on mahdollisuus tehdä asiat helpoiksi tai vaikeiksi. Minulla ei ole siihen osaa, eikä arpaa, sillä minun työni on keskittyä pelaamiseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga