Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridille lisää jobinpostia – Tähtipakki sivuun tulevista huippukamppailuista

Dani Carvajal
AOP

Real Madrid on kärsinyt alkukauden aikana takaiskuja loukkaantumisten muodossa. Nyt lisää jobinpostia on tullut Dani Carvajalin tilanteen kohdalla. Espanjalaispakin vamma ei ole parantunut toivotulla tavalla ja hänen uskotaan olevan sivussa seuraavan kymmenen päivän ajan.

La Ligan toiselle sijalle viime kaudella päätynyt Real Madrid on aloittanut kuluvan sesongin murhaavasti. Carlo Ancelottin käskyttämä tähtisikermä on napannut viidestä pelistä viisi voittoa ja pitään sarjan kärkipaikkaa hallussaan kahden pisteen erolla toisena olevaan FC Barcelonaan nähden.

Madrid aloitti myös Mestarien liigassa voitokkaasti. Sitkeästi taistellut Union Berlin tarjosi kovan haasteen, mutta Jude Bellinghamin viime hetkillä syntynyt osuma riitti lopulta espanjalaisille kolmeen pisteeseen.

Real joutui tulemaan ottelussa toimeen ilman lihasvammasta kärsinyttä Dani Carvajalia, jonka odotettiin palavaan nurmelle sunnuntaisessa Atletico Madrid-ottelussa. Football Espanan saamien tietojen mukaan Carvajalin toipuminen ei ole kuitenkaan edennyt toivotulla tavalla, jonka myötä hänen paluunsa on viivästymässä.

Miehen uskotaan joutuvan olemaan sivussa vähintään seuraavan kymmenen päivän ajan. Näin ollen väliin on jäämässä Madridin derbyn lisäksi myös ottelut Las Palmasia ja Gironaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga