Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Brighton kärsi yllätystappion altavastaajalle: “Onnittelin pelaajia pelin jälkeen”

Roberto De Zerbi
AOP

Hyvässä vireessä viime aikoina ollut Brighton kärsi todellisen yllätystappion torstaina, kun AEK Ateena haki arvokkaat vieraspisteet Amex Stadiumilta. Roberto De Zerbi kiitti pelaajiensa asennetta tappiosta huolimatta.

Europeleihin huikean viime kautensa ansiosta yltänyt Brighton lähti valtavana ennakkosuosikkina AEK Ateenaa vastaan. Englantilaiset joutuivat kuitenkin pettymään kreikkalaisvieraiden vietyä pisteet 2-3 lukemien Lokkien kotiareenalta.

AEK sai peliin loistavan startin, kun Djibril Sinibe avasi maalihanat 11. minuutin kohdalla. Brighton tuli tasoihin Joao Pedron onnistuttua rangaistuspotkusta, mutta Mijat Gacinovic vei vieraat uudelleen johtoon ennen taukoa.

Brighton sai jälleen pilkun reilun tunnin pelin jälkeen, josta Joao Pedro viimeisteili pelin toisensa. AEK veti lopulta kuitenkin pidemmän korren, kun Ezequiel Ponce osui viimeisellä kymmenminuuttisella.

Roberto De Zerbi ei kuitenkaan tuominnut pelaajiaan, vaikka voitto jäikin haaveeksi.

– Onnittelin pelaajia pelin jälkeen. En voi olla onnellinen, kun voitamme Old Traffordilla, ja surullinen, koska hävisimme tänään, sillä molemmat esitykset olivat hyviä, Seagulls-manageri tuumi BBC:n mukaan.

– Mutta jos haluamme nousta seuraavalle tasolle, meidän on tunnistettava tilanteet, joissa päästämme maaleja. Tiesimme ennen peliä, että AEK:lla on kaksi asetta, joilla he tekevät maaleja, erikoistilanteet ja vastahyökkäykset.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga