Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona kohtaa Celta Vigon – Tähtipuolustaja toipunut vammastaan: “Elintärkeä osa joukkuetta”

FC Barcelonan Ronald Araujo.
AOP

FC Barcelona on saanut loistavia uutisia joukkueen terveystilannetta koskien. Alkukauden sivussa ollut Ronald Araujo on jälleen tänään joukkueen käytettävissä, kun Barca kohtaa Celta Vigon. Xavi Hernandez hehkuttaa puolustajan merkitystä joukkueelle.

Barcelona lähtee tänään illlalla Celta Vigoa vastaan pelattavaan otteluun loistavassa vireessä. Katalonian ylpeys murkasi viikko sitten La Ligassa Real Betisin 5-0 lukemin. Sama jatkui myös Mestarien liigassa, kun vastaan asettunut Royal Antwerp kaatui niin ikään viidellä maalilla.

Illan pelin ennakosuosikin asemasta ei olekaan pienintäkään epäselvyyttä ja saadakseen edes pisteen Camp Noulta, on Celta Vigon pelattava lähes täydellinen ottelu.

Barcan nimivahva avauskokoonpano saa todennäköisesti entisesestään lisää syvyyttä, kun Ronald Araujo on toipunut pelikuntoon.

Tällä kaudella vain yhdessä ottelussa pelannut Araujo lukeutuu La Ligan parhaimpiin puolustajiin ja Xavi Hernandez ottaa uutiset tämän tervehtymisestä avosylin vastaan.

– Araujo on elintärkeä osa joukkuetta. Hän on kapteeni, johtaja, korjaaja. Hän tulee takaisin takaisin vähitellen, sillä hän palaa mukaan loukkaantumisen jäljiltä. Hän takaa meille maksimaalisen turvallisuuden, Xavi kertoo Football Espanalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga