Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Madridin derby päättyi Atleticon juhliin! – Realille kauden ensimmäinen pistemenetys

Atletico Madrid kaatoi Real Madridin.
AOP

La Ligassa pelattiin sunnuntai-iltana Madridin derby, josta ei toden teolla vauhtia puuttunut. Jännittävä ottelu ottelu aaltoili päästä päähän ja tilanteita syntyi liukuhihnalta.

Atletico Madrid sai vieraakseen sarjajärki Real Madridin. Pääkaupungin paikallisottelu käynnistyi Atletin heiluttaessa tahtipuikkoa ja Diego Simeonen miehistö saikin peliin täydellisen startin. Konkarihyökkääjä, Alvaro Morata puski raitapaidat johtoon vain neljän minuutin kohdalla Samuel Linon nappikeskityksestä.

Kotijoukkue siirtyi kahden maalin karkumatkalle vajaan parinkymmenen minuutin kohdalla, kun Antoine Griezmann oli ensimmäisenä päineen välissä jättäen Real-vahti Kepa Arrizabalagan voimattomaksi.

Tämän jälkeen ote siirtyi vähitellen vierasjoukkue Realin haltuun. Toni Kroos laukoi voimalla joukkueensa maalin päähän reilun puolen tunnin kohdalla. Los Blancosin takaa-ajo oli virallisesti käynnistynyt ja ottelun kuva näytti olevan muuttumassa.

Atletico sai kuitenkin toiselle jaksolle erinomaisen lähdön, kun Morata viimeisteli illan toisensa. Ottelun hallinta siirtyi takaiskun jälkeen jälleen vieraille ja Simeonen ryhmä valui kohti omaa maalia.

Valkopaitaisen tähtisikermän hyökkäyspelaaminen oli kuitenkin tahmeaa ja parhaimmille tekopaikoille pääseminen tuotti suuria ongelmia. Ottelu päättyi lopulta näihin lukemiin, joten Colchonerosille maukas 3-1 kotivoitto. Real Madridille puolestaan kauden ensimmäinen pistemenetys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga