Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lionel Messi sivussa Inter Miamin vahvuudesta: “Vaikuttaa erittäin järkevältä…”

Lionel Messi
AOP

MLS-seura Inter Miami joutuu tulemaan toistaiseksi ilman supertähteään, Lionel Messiä. Joukkueen päävalmentaja, Gerardo Martino kommentoi supertähden terveystilannetta.

Inter Miamin valmentaja Gerardo “Tata” Martino on vahvistanut, että Lionel Messi ei ole pelikunnossa sunnuntain ottelussa floridalaista paikalliskilpailijaa Orlando Cityä vastaan.

Martino paljastaa, että Messi kärsii edelleen arpikudosongelmasta, joka vaivasi häntä jo aiemmin syyskuun maajoukkuetauolla. Miami harjoitteli perjantaina ilman Messiä ja Jordi Albaa, jotka molemmat jättivät kentän aikaisessa vaiheessa keskiviikkoisessa ottelussa Toronto FC:tä vastaan.

– Periaatteessa kyse on siitä, että Messi kamppailee edelleen arpikudosvammansa kanssa ja Jordilla on lihasvaivoja. Seuraamme kummankin tilannetta päivittäin, Martino kertoi ABC Newsin mukaan.

– Totta puhuakseni, en ole keskustellut Leon kanssa (Toronto) ottelun jälkeen, mutta hänen kokemuksensa riittää arvioimaan, milloin on parempi lopettaa, jotta pahemmilta seurauksilta voitaisiin välttyä. Tässä vaiheessa hänen uraansa vaikuttaa erittäin järkevältä, että hän tekee niin.

– Sanon tämän meidän kaikkien puolesta, sillä haluamme nähdä Leon pelikentillä mahdollisimman pitkään. Minusta on hyvä, että hän on tietoinen siitä, milloin hänen on lopetettava, kuten Ecuador-pelissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat