Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Lionel Messi sivaltaa entistä työnantajaansa: “Olin ainoa Argentiinan pelaajista…”

PSG
Pixabay

Inter Miamissa tätä nykyä pelaava Lionel Messi sivaltaa entistä seuraansa Paris Saint-Germainia. Messin mukaan hän oli ainoa Argentiinan maajoukkuepelaajista, joka ei ei saanut riittävää tunnustusta seurajoukkueeltaan MM-kullan jälkeen.

Lionel Messi ja PSG eivät ikinä muodostaneet sellaista liittoa kuin Pariisissa toivottiin. Kahden vuoden yhteiselle ajanjaksolle mahtui paljon, mutta miehen uraa Parc des Princesillä tuskin muistellaan kovinkaan lämpimissä merkeissä.

Fanien silmätikuksi joutunut argentiinalainen on avautunut muutamaan kertaan kohtelustaan entisessä kotikaupungissaan. Nyt Messi arvostelee PSG:n päätöstä olla juhlistamatta tämän voittamaa maailmanmestaruutta stadionillaan.

Messille annettiin seuran toimesta henkilökohtainen palkinto ja pidennetty loma finaalin jälkeen, mutta paraati jäi järjestämättä, sillä PSG:n uskotaan pelänneen fanien suhtautumista.

Tämän lisäksi suuret juhlallisuudet olisivat saattaneet hermostuttaa Kylian Mbappen, joka otti MM-finaalitappion erittäin raskaasti.

– Olin ainoa Argentiinan pelaajista, jonka saavutusta ei huomiotu seurajoukkueen toimesta, Messi kertoo Daily Mirrorin mukaan.

Muun muassa Lisandro Martinez ja Alexis Mac Allister kertoivat saaneensa sankarin vastaanoton palattuaan Qatarin turnauksen jälkeen seurajoukkueidensa vahvuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022