Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

PSG-pomo vastaa Messin esittämiin väitteisiin: “Kuten kaikki näkivät…”

PSG
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Lionel Messi kritisoi entistä työnantajaansa PSG:tä siitä, ettei hänelle järjestetty juhlia Parc des Princesillä Argentiinan MM-kullan jälkeen. Nyt oman vastineensa antaa ranskalaisseuran pamppu Nasser Al-Khelaifi.

Lionel Messin ja Paris Saint-Germainin tiet erosivat jäätävissä merkeissä. Maailman parhaan jalkapalloilijan tarunhohtoinen ura sai viimeisen kruununsa Qatarin MM-kisoissa, kun Argentiina kukisti Ranskan MM-finaalissa.

Tämä herätti ymmärrettävästi monenlaisia tunteita myös PSG-kannattajien keskuudessa, joihin Messillä oli jo ennestään tulenarat välit. Miehen hiljattainen ulostulo siitä, ettei hänelle järjestetty juhlia Parc des Princesillä on lyönyt lisää vettä myllyyn.

Ranskan mahtiseuran pomo, Nasser Al-Khelaifi ei kuitenkaan täysin allekirjoita Messin esittämiä väitteitä.

– Kuten kaikki näkivät julkaisemallamme videolla, me järjestimme Messille juhlat harjoituksissa, jonka lisäksi juhlimme hänen saavutustaan myös yksityisesti. Teimme sen kuitenkin hienovaraisesti, sillä olemme ranskalainen joukkue.

– Oli selvää, että stadionilla juhliminen oli arka aihe. Meidän täytyy kunnioittaa maata, jonka hän voitti (MM-finaalissa), ranskalaisia pelaajia sekä myös kannattajiamme.

Ranskassa kokemistaan vaikeusista huolimatta, Messi tuskin murehtii liikaa menneitä, sillä pelit Inter Miamin paidassa ovat lähteneet upeasti liikkeelle.

Lähde: Get French Football News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat