Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Ancelotti ottaa vastuun Real Madridin derbytappiosta: “Täysin minun syytäni”

Carlo Ancelotti
AOP

Euroopan kentillä pelattiin sunnuntaina useampi klassikko-ottelu. Yksi tällainen oli Atletico Madridin ja Real Madridin välinen mittelö. Carlo Ancelotti ottaa Realin kokeman tappion omaan piikkiinsä.

Kuten aiemmin uutisoimme, Madridin derby päättyi Atleticon juhliin. Carlo Ancelotti ei lähtenyt selittelylinjalle pelin jälkeen, vaan kertoi tappion olevan hänen omilla harteillaan. Italialaismanageri suoritti tappioasemassa joitain mielenkiintoisia vaihtoja, kuten Nacho Fernandezin ottaminen Lucas Vazquezin tilalle.

Vaikka Vazquezilla oli kaikkea muuta kuin onnistunut iltapuhde, tuo hän silti joukkueen hyökkäyspelaamiseen paljon enemmän kuin Fernandez. Ancelotti ei kuitenkaan usko Football Espanan mukaan tappion johtuneen tekemistään pelaajavalinnoista.

– Emme aloittaneet peliä hyvin, emmekä onnistuneet puolustustyöskentelyssämme. Kun vastustaja siirtyi 2-0 johtoon he pystyivät pelaamaan omaa peliään. Atleti onnistui siinä paljon meitä paremmin.

– Mielestäni vika ei ollut pelisysteemissämme, vaan puolustuspään heikkoudessa. Emme olleet yhtenäisiä ja he käyttivät sitä hyväkseen. Kun joukkue ei suoriudu sillä tavalla, kuin siltä odotetaan vastuu on minun harteillani. Tämä on täysin minun syytäni.

Ancelottin suojatit kohtaavat seuraavassa ottelussaan Las Palmasin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga