Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Diego Simeone hehkuttaa yllättävää sankariaan: “Vertailukohde nuoremmille”

Antoine Griezmann
AOP

Real Madrid koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun loistovireessä ollut Atletico otti pisteet Estadio Metropolitanolla. Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli Antoine Griezmann. Colchonerosin manageri, Diego Simeone hehkutti ranskalaisen suoritusta.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid joutui pettymään karvaasti, kun Atletico otti pisteet kotiareenallaan. Los Blancos onnistui nousemaan ensimmäisellä puoliajalla maalin päähän, mutta Atletico iski 3-1 lukemat heti toisen nelivitosen alussa.

Punavalkoisten suurin sankari oli kaksi maalia tehnyt Alvaro Morata. Onnistujia löytyi kuitenkin laajalla rintamalla ja Diego Simeone nosti pelin jälkeen esiin Antoine Griezmannin esityken. Ranskalaistähti teki väsymättömästi töitä molempiin suuntiin ja onnistui kertaalleen myös maalinteossa.

– Minun aikanani täällä joukkueessa on aina pelannut hienoja pelaajia. Griezmann on yksi heistä. Hänellä ei ole pienintäkään ongelmaa tehdä kentällä vaadittuja asioita ja osallistua puolustamiseen. Hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme ja selkeä vertailukohde nuoremmille joukkuetovereilleen, Simeone kertoi Football Espanan mukaan.

Griezmann on toistaiseksi onnistunut tällä kaudella kahdesti maalinteossa viiden pelaamansa ottelun aikana. Ranskalainen on myöntänyt pyrkivänsä voittamaan joukkueen fanit takaisin puolelleen palattuaan Barcelonasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga