Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Veli avautuu La Liga-tähden kokemista vaikeuksista: “Olin vakuuttunut siitä, että se tekisi hänestä paljon paremman ihmisen”

Saúl Ñíguez
AOP

Atletico Madrid otti komean voiton Real Madridista viikonloppuna. Yksi Colchonerosin näkyvimmistä pelaajista oli Saúl Ñíguez, joka antoi kaksi maalisyöttöä. Pelaajan veli uskoo, että tämän kokemat vaikeudet ovat kasvattaneet häntä.

Takavuosina Atletico Madridin luottomiehiin kuuluneen Saúl Ñíguezin ura tuntui pitkään polkevan paikallaan. Vaikean Chelsea-lainan jälkeen Madridiin palanneen Saúlin nimen ympärillä riitti paljon huhuja kesän aikana ja hänen uskottiin olevan siirtymässä Saudi-Arabiaan.

Kauppoja ei kuitenkaan koskaan syntynyt, joten pelaajan ura jatkui Espanjassa. Saúl oli yksi kentän parhaista pelaajista viikonloppuna pelatussa Real Madrid-ottelussa. Miehen veli Aaron Ñíguez kertoo Football Espanan mukaan koettujen vaikeuksien kasvattaneen Saúlia merkittävästi.

– Lontoossa hän näki hieman jalkapallon todellisuutta. Siihen asti Saúl oli elänyt jalkapallon epätodellisessa maailmassa, jossa kaikki oli ruusuilla tanssimista. On sponsoreita, sopimuksia, edustajia… Jos olet erittäin korkealla tasolla, on helppo saavuttaa kaikki se.

– Mutta asiat todella selkiytyvät, kun suoritukset jäävät alle odotusten. Silloin hän tajusi, miten vaikeaa jalkapallo on tässä maailmassa. Henkilökohtaisella- ja urheilullisella tasolla Lontoo teki hänelle paljon hyvää. Olin vakuuttunut siitä, että se tekisi hänestä paljon paremman ihmisen ja jalkapalloilijan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga