Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Gunners-ikonilta pyyhkeitä Gabriel Jesusille: “Tuollaiset mahdollisuudet on yksinkertaisesti pakko käyttää”

Ian Wright
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Pohjois-Lontoon derbystä ei toden teolla draamaa puuttunut. Arsenal-legenda, Ian Wright vaati entiseltä joukkueeltaan kylmäverisyyttä maalipaikoissa 2-2 tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen.

Entisen Arsenal-hyökkääjän Ian Wrightin mukaan Gunnersin on oltava armottomampi maalin edessä, jos joukkue haluaa taistella Valioliigan mestaruuden tällä kaudella.

Gabriel Jesus hukkasi sunnuntain 2-2-tasapelissä Tottenhamia vastaan huikean tekopaikan. Onnistuessaan brassitähti olisi vienyt joukkueensa turvallisen tuntuiseen 2-0 johtoon.

Jesus riisti pallon James Maddisonilta ja pääsi kokeilemaan parhaalta maalintekosektorilta. Miehen veto karkasi kuitenkin riman väärälle puolelle. Spurs taisteli itsensä lopulta väkisin pelin mukaan ja nappasi arvokkaan pisteen Emiratesilta.

– Jos tavoitteena on haastaa Manchester City ja taistella Valioliigan mestaruudesta, on tuollaiset mahdollisuudet yksinkertaisesti pakko käyttää, Wright lataa BBC:n mukaan.

– Marginaalit ovat erittäin pienet, joten selkeät maalintekopaikat on hyödynnettävä. Arsenalin kahden maalin johto olisi muuttanut ottelun luonteen totaalisesti. Paikallisotteluissa 2-0 johdolla on valtava merkitys.

Wright otti kantaa myös Tykkimiesten yleisilmeeseen.

– Haluan Arsenalin olevan aggressiivisempi. Jos minut olisi varustettu samanlaisilla ominaisuuksilla kuin Bukayo Saka, vaatisin palloa koko ajan itselleni. Hän on liian kiltti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga