Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Liverpool kärkkyy Newcastlen tähteä – Vaihtaako Brasilian maajoukkuemies maisemaa?

Bruno Guimaraes
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan kiinnostunut Newcastle Unitedin Bruno Guimaraesista. Brasilialaispelaaja ei ole toistaiseksi päässyt Magpiesin kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Vahvasti kautensa aloittanut Liverpool haaveilee melkoisesta kaappauksesta. Jürgen Kloppin paletti on toiminut alkukaudesta mallikkaasti, mutta saksalaismanageri haluaa vahvistaa edelleen keskikenttäänsä.

Uudet hankinnat Dominik Szoboszlai ja Alexis Mac Allister ovat aloittaneet uudessa seurassaan vakuuttavasti ja Ryan Gravenberchiin kohdistuu niin ikään kovat odotukset.

Klopp on kuitenkin tästä huolimatta halukas tuomaan keskikaistalle lisää laatua ja viime päivinä esiin on noussut Bruno Guimaraesin nimi.

Viime vuoden tammikuussa St. James’ Parkille saapunut brasilialainen aloitti verkkaisesti uudessa joukkueessaan, mutta paransi esityksiään pikkuhiljaa.

Eddie Howen suojatit pelasivat huikaisevan kauden, jonka myötä joukkue yksi todella pitkän tauon jälkeen mukaan Mestarien liigaan. Guimaraesilla oli tässä merkittävä rooli ja hän osoitti kuuluvansa brittikenttien parhaimpien keskikenttäpelaajien rooliin.

Guimaraesin tulevaisuus on puhuttanut mediassa ahkerasti, sillä hänen palveluksensa ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta. Newcastle pyrkii kiinnittämään pelaajansa pitkällä jatkosopimuksella, mutta toistaiseksi neuvottelut eivät ole edenneet seuran toivomalla tavalla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset