Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU painamassa paniikkinappulaa? – Jättihankinnan ura jäämässä torsoksi Old Traffordilla?

Andre Onana
AOP

Andre Onanan aika Manchester Unitedissa ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Old Traffordilla ollaan lähteiden mukaan huolestuneita kamerunilaisen peliesityksistä ja hänelle kaavaillaan korvaajaa. ManU:n raportoidaan olevan kiinnostunut Atletico Madridin Jan Oblakista.

Viime kaudella päätä huimaavia otteita Inter Milanin tolppien välissä esittänyt Andre Onana siirtyi kesällä Old Traffordille. Hiljattain paluustaan Kamerunin maajoukkueeseen ilmoittanut Onana ei ole kuitenkaan pystynyt vastaamaan huutoon Punaisten Paholaisten sotisovassa.

Onana on ottanut alkukaudella joitain näyttäviä torjuntoja, jonka vastapainoksi hänen selkänsä taakse on uponnut muutamia turhan helppoja takaiskumaaleja. 90minin saamien tietojen perusteella Manchester Unitedin seurajohto on huolissaan joukkueen maalivahtitilanteesta, jonka myötä Onanan työpaikka saattaa olla vaarassa.

Unitediin vuosien aikana useampaan otteeseen linkitetyn Jan Oblakin nimi on nostettu jälleen kerran tapetille ja Red Devilsin uskotaan tavoittelevan Atletico Madridin monivuotista ykköstorjujaa tammikuun aikana.

Lähteiden mukaan Atleticon uskotaan olevan valmis luopumaan Oblakista noin 43 miljoonan punnan korvausta vastaan. Tässä vaiheessa kaikki on kuitenkin täysin huhujen asteella, mutta on selvää, että paine Onanan ympärillä kasvaa koko ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset