Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa todelliset murskajaiset! – Newcastle mätti taululle hurjat lukemat

Newcastle United
Pixabay

Valioliigassa nähtiin sunnuntaina todelliset maalitalkoot, kun Newcastle United höykytti Sheffield Unitedia murskaavin 8-0 lukemin. Magpiesin riveistä löytyi onnistujia laajalla rintamalla, sillä kaikki joukkueen maalit kirjattiin eri pelaajien nimiin.

Newcastle United kesti ennasuosikin paineet ja talloi Sheffield Unitedin nurmen pintaan todellisin murskalukemin.

Bramall Lanella Sheffieldissä pelattu ottelu lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Vierasjoukkue Newcastle avasi maalihanat 21. minuutin kohdalla, kun Sean Longstaff onnistui Anthony Gordonin esityöstä. Dan Burn lisäsi Magpiesin johtoa kymmentä minuuttia myöhemmin ja Sven Botman lisäsi kotijoukkueen tuskaa entisestään lyömällä tauluun 3-0 lukemat ennen taukoa.

Ottelun kuva ei muuttunut toisellakaan jaksolla Eddie Howen miehistön ollessa maileja edellä jokaisella osa-alueella. Paul Heckingbottomin valmentama Blades ei saanut missään vaiheessa juonesta kiinni ja Harakat rynnivät ylivoimaiseen vierasvoittoon.

Callum Wilson vastasi toisen puolikkaan ensimmäisestä osumasta ja Gordon puolestaan 5-0 lukemista reilun tunnin kohdalla. Höykytys ei päättynyt tähänkään, sillä Miguel Almiron, Bruno Guimaraes ja Aleksander Isak kirjauttivat niin ikään nimensä maalitilastoihin.

Newcastle otti toisen voittonsa peräkkäin nousten yhdeksään pisteeseen. Nousijajoukkue Sheffield Unitedin voittotili on vielä avaamatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga