Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Voiko tämä pitää paikkaansa? – PSG:n tuore hankinta lähtökuopissa?

Ousmane Dembele
AOP

Ousmane Dembele jätti Barcelonan taakseen kesän siirtoikkunan aikana ja siirtyi PSG:n vahvuuteen. Tuoreiden huhujen mukaan ranskalaisseura harkitsee kuitenkin hyökkääjän lähettämistä muihin maisemiin tämän vaisuista esityksistä johtuen.

Ousmane Dembele hyvästeli FC Barcelonan suuren kohun saattelemana. Borussia Dortmundista aikoinaan valtavalla siirtosummalla Kataloniaan saapunutta Dembeleä pidettiin hiomattomana timanttina, joka ei koskaan pystynyt lunastamaan täyttä potentiaaliaan Blaugranan väreissä.

Pelaajan ja seuran kerrottiin tästä huolimatta olleen hyvin lähellä jatkosopimuksen tekemistä, mutta Dembele käänsi viime hetkillä kelkkansa. Dembele närkästytti päätöksellään Barcan seurajohdon sekä valmennuksen, jonka takia mahdollinen paluu Camp Noulle voidaan todennäköisesti unohtaa.

Football Espanan saamien tietojen mukaan kaikesta huolimatta vaikuttaa siltä, että Dembele saattaa olla joutua etsimään itselleen jälleen uutta työnantajaa. Lähteet kertovat, että PSG:ssä ollaan turhauduttu Dembelen vähäiseen pelilliseen antiin ja tehottomuuteen maalipaikoissa.

26-vuotias ranskalainen ei ole onnistunut toistaiseksi kertaakaan maalinteossa uudessa seurassaan. Ainoa tilastomerkintä on yksi maalisyöttö viiden Ligue 1-ottelun aikana, joka on luonnollisesti kaikkea muuta kuin mitä Parc des Princesillä odotettiin. Arsenalin, Tottenhamin ja West Hamin uskotaan harkitsevan lainatarjouksen jättämistä tammikuun siirtoikkunassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat